CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 2, 2015

Assalamualaikum, holla!!
its been a long time i hvnt blogging huh..:P aihh..time just moving fast, so do my growing phase.. sekarang suda jd budak degree, suda berumur 20, no more school life, no more lepaking at home like crazy, watching tv for the whole night, evrything turns 360 drjah for just few years.. PERGH!!! hahaaa.. actually, xjauh beza pun sambung degree ngan asasi, in terms of learning process maybe yupz, but overall, still sama.. unless kalau sambung belajar luar negeri/oversea kan..(angan2 mak jemah..aha)
somehow, rindu bah zaman sekolah2..(sigh) tapi, its fine for me cuz I found great friends here in UMS lorrhh! wuhuu!!^^



































comey ke idok?..hahaa.. dorg ni la yang akan menceriakan hari-hariku untuk beberapa tahun ni.. for this two sem pun suda jalani banyak macam dugaan, dengan kawan-kawan, roomies.. tapi biasala bah tu kan, sedangkan lidah lagi tegigit..ehee.. Actually, semua yang jadi antara kami nie la yang buat hubungan kami tambah erat, tambah kenal antara satu sama lain..aihh.. i just reaaalllyy love them!! sangat rasa bertuah ada coursemate n roomies y sporting, baik, caring n gila2 kateko mcm dorg ni..hahaha.. hopefully we all dpt result gempak2 n berjaya capai impian masing2 satu hari nantiii..Amiiinnnnnn...heheee.. its so its sooo! daadaaaaa... :)

Saturday, January 25, 2014

hari bersama MEREKA~ ;)

Assalamualaikum....
mochi2x!! ahaa...^^
alhamdulillah..pejam celik pejam celik sda abis sem 2 and esk adlh hri kpulangan ku ke ums utk mlnjutkn stdy ke sem-3, chaiyo2x!! ahaa...tp, bkn tu y aku mau share k...ehee...
the truth isss...hari ni aku jumpa sama kwn2 plknku!!!!!yippiieeyyy!!! hahaaa... i juz miss them, miss them sooo baaadddlllyyy..uhuhuhu...:'(

here r some of our pic~ stiap gmbr ad lagu gituhh...ahaa...

kesian dorang, penat dari gotong-royong di sk...uhu...

smileee~ ;)

wirawati!!!kumpul!!! ahaa...

manjeenyee diee...kiki

loikkee!!^^

kbahagiaan menyerlah disitu..haha

sma semmaa&tmn baru~ :)

themmm...

with zuu..tjumpa dstesen krta api..ehee...

happy bha dpt jmpa dorang...ehee..makin comel suda sorg2..;)..and, the sweetest part is ble pla dorang buy something 4 me tym kmi singgah d 1stop..uhu...sweet bhaa...rasa mo nangis tapi dtaan2 kunu..hahaaa...:')

thanks 4 today guyz... syg kamu...moga pshbtn kkl selamanya...amin....:)

Sunday, June 23, 2013

hai2 hello!!! ehe...slh tuhh...
assalamualaikum~ ^^ (ngan muka ayu gitu)

hu2..lama gile x update post...byk bnde nak kongsi ne..uhu...
nak tau tak,aku skrg ni da further study kat ums tau.....universiti malaysia sabah.....hest tu memang best la, tiap2 minggu bah pulang..haha...

Tentang kawan, aku memang tiada masalah..kawan2 aku semua sporting kat sini, pandai2 plak tuhh....at 1st, risau juga kalau2 tiada kawan, faham-fahamlah aku jenis y macamana kan...gila2 sikit...ehe....but then, bila da rapat, haaa~ amik kau!!!




















ahaha..
tapi.. korang nak tau tak, aku ada isi borang permohonan untuk sambung belajar kat Mesir tau, amik course medic..dan alhamdulillah, 2 hari yang lepas, aku dapat berita best tntg hal tuh....aku dapat tawaran untuk sambung bljr kat sana!!! ehe..^^ bez kan?? tapi.. aku xtau lagi nak pegi@x..uhu....

korang tolong la doakan aku ya..moga dapat buat keputusan yang bijak tentang hal ni...uhu..klah, aku kena study dulu ni...jumpa lagi d lain lebaran..ops!!salah2x..jumpa lagi di lain post...hi2...salam...saranghae~ ;)=)=)=)=)